styletion

På denne bloggen er generelt om interiør og mote inspirasjon. Er du selv veldig interissert i interør og har laget noe kreativt hjemme kan du sende bildet på styletion@outlook.com så kan bildet ditt havne på bloggen.

Hun er bare sliten

 • Publisert: 15.02.2017, 11:08
 • Kategori: Hjertesaker
 • Hun er bare sliten og lei. Hvilket samfunn lever vi i? Hun er helt utslitt av all presset som er. Hun har prøvd å prøvd, men ingenting er bra nok. Hun er ikke tynn nok, hun har ikke perfekt kropp, hun har ikke de puppene som en må ha eller rumpa. Hun har heller ikke råd til kule, dyre, merke klær som de fleste har. Hun har ikke råd til å bli "populær". Disse tankene svirrer inne i hodet hennes 24/7. Hun blir sliten. Må hun putte fingeren i halsen for å bli bra nok? Eller selge alle de fine tingene hun har for å få råd til å følge med på det som er inn? Hva kan hun gjøre? Mange jenter utvikler også ME fordi kroppen sier nei, den er for sliten til presset. Det å føle at en må være best aktivt (idrett), få de beste karakterene og kule ting. Mange av vennene hennes har til og med fått bil av foreldrene, flotte biler. Det har ikke hun råd til og ikke foreldrene, hun blir flau og vet ikke hva hun skal gjøre. Siden nå er det vanlig å kjøre splitter nye biler i alder av 18, what?

   

  Hun føler seg mislykka. Hun finner ikke noe som hun er god nok til. Hun sitter taus, og tenker og tenker. Hun er omgitt av perfekte modeller og fitness jenter. Hun vil å ha den kroppen, hun vil å se perfekt ut. Dette ender med at hun går til et treningsstudio hver dag i seks måneder, og legger om dietten sin helt. Hun går ned litt, men hun ser det ikke. Hun er fortsatt deppa og vet ikke hva mer hun kan gjøre. Hun ser på bloggere, med inspirerende stiler, og tenker "Jeg vil også ha sånn stil". Hun skaffer seg jobb og etter to måneder har hun en jobb i tillegg til skolen. Endelig får hun noe penger til å få den inspirerende stilen hun hadde håpet på, for hun vil jo se pen ut som alle andre vil. Det er jo naturlig. Det går nå litt bedre med henne, men det blir for mye til skolen, og hun har ikke den perfekte kropp som hun skulle ønske hun hadde. Hun er sliten

 • Publisert: 15.02.2017, 11:08
 • Kategori: Hjertesaker
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Ida

  15.02.2017 kl.11:34

  Så bra skrevet!

  Kristina

  15.02.2017 kl.21:51

  Trist at samfunnet er blitt sånn :(

  thealilleng

  16.02.2017 kl.22:12

  Utrolig bra skrevet! Synd at samfunnet beveger seg i den retningen ..

  Skriv en ny kommentar

  hits