styletion

På denne bloggen er generelt om interiør og mote inspirasjon. Er du selv veldig interissert i interør og har laget noe kreativt hjemme kan du sende bildet på styletion@outlook.com så kan bildet ditt havne på bloggen.

Det å være jente i dag

 • Publisert: 27.03.2017, 13:06
 • Kategori: Hjertesaker
 • Har du noen gang følt deg trist, mørk og vet ikke hva en skal gjøre? Du får tanker om at du kanskje har depresjon eller angst. Siden vi er omgitt av en verden hvor mange i dag får slike psykiske problemer. Det er ikke en fasit på hvorfor sykdommen oppstår. Men, det er ikke slik at selv om man føler seg "deprimert" en dag at man lider av depresjon. Hvordan har samfunnet nå i dag blitt? Alle skal kommentere utseende, personligheten og hva personer oppnår. Baksnakking blant jenter overtar, med å snakke dritt om andre for å føle seg selv bedre. 

  Personlig så synes jeg det er ufattelig trist at det er slik i dag, men hvordan kan vi få til et bedre samfunn? Dette gjelder mest unge jenter,, som opplever dette stadig. Dette kan ha mye med hvorfor ungdom sliter, og blir veldig utslitt. De høye kravene det blir satt til ei ung jente i dag er uoppnåelig. Du skal ha dyr merke veske, ha best mulige karakterer og være penest sminka. I tillegg så er det mange som legger seg under kniven for å fikse på utseende. Det er da ikke noe galt i det, at noen vil fikse på utseende sitt. Det er opp til en selv om hva en gjør med kroppen, men det er trist at mange føler de må det. 

   

  Du er nydelig uansett, det viktigste er å værer

  seg selv. For du som person er den perfekte 

  fasit på hvordan du skal være.

 • Publisert: 27.03.2017, 13:06
 • Kategori: Hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits